БЛАГОДІЙНИЙ фонд "Крок назустріч" ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Червень » 9 » Традиції Голови фонду незмінні.
Традиції Голови фонду незмінні.
17:57

Відзначати Свято останнього дзвоника Старокодацька НСЗШ ім. Дев’ятка почала о

9. 00,  29 травня, з урочистого співу гімну України.   Запрошений на це Свято, як і всі гості, був  Голова благодійного фонду «Крок назустріч»  www.fondZUSTRISH.uckoz.net ,   – Андрій Федорович Івженко.  Вже впродовж 10 років, приходить він до цієї школи з свого виборчого округу, задля того щоб відзначити цінним подарунком найкращого учня. Прислуховуючись до громади, якою кожного  року є педагогічна Рада сільської школи, відкрито та прозоро, наш благодійник Івженко, дарував цінні подарунки, якими кожного року були і ноутбуки і нетбуки й велосипеди. В цьому навчальному році,  під оплиски присутніх учнів, вчителів, гостей Свята, він подарував кращому учню, надсучасний планшет Lenovo.  Кращим учнем була обрана Панченко Міля. За рішенням вчителів Старокодацької НСЗШ, серед усіх учнів сільської школи, саме її було названо кращою.

В вітальному слові наш благодійник звернувся до випускників, гостей та до громади з словами, в яких було багато позитиву. Він побажав миру, злагоди та взаєморозуміння.

На другий день, після останнього дзвоника, котрий також відбувся 29 травня, о 18. 00,  30 травня, Новоолександрівська школа, не змінюючи традиції, відсвяткувала Випускний бал, проводжаючи у доросле життя учнів, які назавжди покинуть тенета рідної оселі знань. Запрошений і на це свято був благодійник ─ Івженко. Ніколи ще голова фонду не приходив на такі свята з порожніми руками. Багато років працює його програма допомоги в навчанні дітей з сільських шкіл.

Дві школи Новоолександрівської сільської ради – Новоолександрівська та Старокодацька ім. Дев’ятка, не залишаються поза увагою керівника благодійного фонду. За рішенням педагогічної Ради Новоолександрівської школи стала чудова, дуже вродлива дівчина – Юлія, котра і отримала від Івженко надсучасний планшет Samsung, з якого можна телефонувати.

Вже п’ятий рік поспіль він нагороджує кращих учнів випускних класів з Новоолександрів-ської СШ надсучасними нетбуками, знаючи, що ці дарунки допомагають учням у подальшому навчанні, та в їх дорослому житті.

Перше вручення ноутбука відбулося ще в далекому 2009 – 2010 роках  навчання.  Це була випускниця із школи в Старих Кодаках -  Катя Глущенко. Саме її педагогічна Рада школи визнала кращою. 

А перше вручення надсучасного нетбука в Новоолександрівській СШ відбулося  12  травня  2012  року,  о  19  годині. Тоді  вже  було підготовлене  рішення  педагогічної  Ради  Новоолександрівської  школи.  Серед  трьох  претендентів  на  сучасний  нетбук,  був  обраний  переможцем  один  і  саме  він  на  випускному  балі,  від   Івженко  А. Ф.,  отримав  цей  чудовий  приз.  Переможцем  стала  найобдарованіша  випускниця  з  11 - го  класу  -  Ніколенко  Юлія. 

Увага дорослих до виховання підростаючого покоління дуже актуально в сучасний період реформування країни, коли наше майбутнє залежить від цих молодих людей.  В привітальному слові саме про це казав наш благодійник. В такі важкі часи його фонд знайшов можливість нагородити кращих учнів сучасними планшетами.  Він знає та вірить, що його труд не напрасний.  Ми будемо жити в сучасній  Європейській Україні, де на першому плані завжди є людина в громаді.

Переглядів: 848 | Додав: fondzustrish | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 13:44
Меню сайту
Форма входу
Календар новин
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 22
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz