БЛАГОДІЙНИЙ фонд "Крок назустріч" ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » Архів матеріалів
В кожну школу, в кожен дім, в кожну родину знову та знову приходить Новий рік.
В Новому 2014 році, Дід Мороз та Снігуронька як завжди, постукали в двері, і до маненької сільської школи. Невеличка сільська школа, розташована майже на узбіччі Дніпра.  Живе біля неї та вже 10 – ть років допомагає Старокодацькій сільській школі чудова, добра та чуйна людина, лікар за фахом - Івженко Андрій Федорович.
           
Переглядів: 664 | Додав: fondzustrish | Дата: 07.01.2014 | Коментарі (0)

Знову прийшло 1- е вересня в дві школи Новоолександрівської сільської Ради.
Школи, котрі відрізняються одна від одної лише кількістю учнів та рівнем їх підготовки. В Новоолександрівській територіальній громаді кожній школі приділяється необхідна увага, як від керівництва Району, депутатського корпусу так і від місцевих органів влади. Долучаються до цього процесу і місцеві бізнесмени та батьки учнів. Спільними зусиллями проходить покращення в навчанні. Кожний рік Він приходить на 1 – вересня, до сільської школи, з подарунками. І в цей навчальний рік, прийшов Івженко А. Ф., в Старокодацькую неповную середню загальноосвітню школу ім. Дев’ятка не з порожніми руками. Як керівник благодійного фонду, він в червні місяці отримав звернення від батьків першокласників цієї школи, про допомогу в прибудові до початкової школи дуже необхідного санітарного вузла.
            
Переглядів: 602 | Додав: fondzustrish | Дата: 14.09.2013 | Коментарі (1)

Швидко, майже непомітно промайнув навчальний 2012 – 2013 рік. І ось, 24 травня 2013 року, по всій території України пролунали останні випускні дзвоники. Хтось з учнів назавжди покидає свої улюблені школи, де вони отримували знання, задля того щоб піти у доросле життя, а хтось залишається у школі задля того щоб навчатися там і далі. У кожного з випускників буде свій шлях, хтось буде отримувати вищу освіту, хтось піде працювати. В ці святкові дні, поздоровляли з Святом останнього дзвоника, учнів з різних шкіл України.
         
Переглядів: 616 | Додав: fondzustrish | Дата: 25.05.2013 | Коментарі (0)

Майже в усіх школах Дніпропетровської області 25 травня 2012 р. пролунали останні дзвоники. Пролунав радісний та такий сумний дзвоник і в Старокодацькій НСЗШ ім.. Дев’ятка, яка розташована в с. Старі Кодаки, майже на узбіччі Дніпра. Живе там та вже майже 5 – ть років допомагає сільській школі чудова, добра та чуйна людина, лікар за фахом - Івженко Андрій Федорович.
Третій рік поспіль в цій невеличкій сільській школі Андрій Федорович проводить свій конкурс « Кращій учень випускного класу ». Цей конкурс проводиться з метою визначення кращого серед кращих, в житті громади та в житті школи. Цього року їм стала випускниця цього навчального закладу - Сігіда Олена.
Саме вона отримала новий, білесенький нетбук з рук депутата, голови благодійного фонду - Івженко Андрійя Федоровича.
Переглядів: 634 | Додав: fondzustrish | Дата: 26.05.2012 | Коментарі (0)

Промайнув час з дня 1-го вересня 11-12 років навчання, коли депутат Новоолександрівської Ради - Івженко Андрій Федорович, був запрошений на свято першого дзвоника, до цього навчального закладу.
В цій сільській школі він оголосив про початок свого щорічного конкурсу, який став вже традиційним, у Старокодацькій НСЗШ ім.. Дев’ятка, під назвою - Кращій учень випускного класу - та проводиться в с. Ст.. Кодак вже втретє.
За рішенням педагогічної ради Новоолександрівської школи, серед трьох претендентів на сучасний нетбук, на випускному вечорі, котрий відбувся 12 травня 12 року, о 19 годині, Івженко вручив цей приз найобдарованішій випускниці випускного класу - Ніколенко Юлії, котра зі сльозами на очах, із рук в руки отримала приз та у відповідь сказала, що теж бажає стати вчителем та повернутися викладачем у свою рідну Новоолександрівську школу. А в подальшому навчанні їй буде допомагати цей приз сучасний нетбук, котрий вона отримала, як нагороду за відмінне навчання.
А  попереду  ше конкурс в Старокодацькій  КЗ НСЗШ ім. Дев'ятка.
Переглядів: 713 | Додав: fondzustrish | Дата: 19.05.2012 | Коментарі (0)

19 грудня, вже стало доброю традицією відзначати свято Св. Миколая. Малеча і школярі - старшокласники НСЗШ с. Ст.. Кодаки, заздалегідь готувалися до цього свята : шили костюми, малювали плакати, виготовляли іграшки та прикрашали залу, де проходило Свято. А щє більше до цього дійства готувалися дорослі. На 11.00 годину ранку до НСЗШ, що в с. Ст.. Кодаки, прибули і гості : це депутат районної Ради, від партії Регіонів Хмара С. І., Новоолександрівський сільський голова Візір О.О., депутат з Сажівки та представники центру НСЦСССДМ, що у Новоолександрівці.
Всім дорослим хотілось поздоровити школярів, вручити їм солодкі подарунки, побажати здоров’я та успіхів у навчанні. Але найбільше чекали подарунків учасники творчого конкурсу для старшокласників « Моє село, яким я його бачу у майбутньому » , який проходив з листопада по 19 грудня 2011 року. Організаторами конкурсу виступили завідувач бібліотекою у с. Ст. Кодак та педагогічна Рада сільської школи.
Ось, і на день святого Миколая гукають, депутата, керівника благодійного фонду, до неповної середньої загальноосвітньої школи ім..Дев’ятка, що у с. Ст. Кодаки, для того, щоб узяти участь у Конкурсі та нагородити переможців.
              
Переглядів: 1630 | Додав: fondzustrish | Дата: 21.12.2011 | Коментарі (0)

        Керівництво Дніпропетровського обласного благодійного фонду «Крок назустріч», та особисто
голова правління фонду – Івженко А. Ф., знайшло можливість на святковому фестивалі «Різдвяна зірка», який проходив у районному будинку культури 15 – го січня 2011 року, вручити співочому гурту «КОДАЧАНКА», з с. Ст.. Кодаки надсучасний диктофон OLYMPUS VN-8500 PC-01, з підключенням до РС та функцією цифрового аналізу запису.
           
Переглядів: 886 | Додав: fondzustrish | Дата: 20.01.2011 | Коментарі (1)

Ось і добігла свого закінчення АКЦІЯ благодійного фонду «Кращий учень випускного класу».
Ця АКЦІЯ була оголошена керівниками благодійного фонду «Крок назустріч» 1 вересня 2009 та проходила у КЗ НСЗШ Старокодацька школа ім. Дев’ятка.
   Головний приз цієї Акції- це НОУТБУК ACTR 53 10.
На Випускному Балі, у Старокодацькій школі, 18 червня 2010 року його отримала з рук керівника Дніпропетровського обласного благодійного медико-реабілітаційного фонду «Крок назустріч» Івженко Андрія Федоровича відмінниця, з середнім балом 11, 8 за навчання, учениця 9 – го класу -
                                                                                                                                   Глущенко Катя.
                      ЩАСТИ ТОБІ КАТЮ. ОВОЛОДІВАЙ НАУКАМИ З НОУТБУКОМ.
          
Переглядів: 1087 | Додав: fondzustrish | Дата: 19.06.2010 | Коментарі (2)

Для громадян, на рахунок яких постійно надходять цільові благодійні надходження створюється медичний накопичувальний фонд.
Переглядів: 1176 | Додав: fondzustrish | Дата: 05.09.2008 | Коментарі (2)

« 1 2
Четвер, 25.04.2024, 03:49
Меню сайту
Форма входу
Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 22
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz