БЛАГОДІЙНИЙ фонд "Крок назустріч" ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Січень » 7 » Новий, 2014 рік, в невеличкій сільській школі, яку відвідав Івженко А.Ф.
Новий, 2014 рік, в невеличкій сільській школі, яку відвідав Івженко А.Ф.
17:11
Наш Андрій Федорович, як керівник благодійного фонду піклується про Старокодацьку сільську школу, відзначаючи кожен навчальний рік кращого учня, проводячи різного напрямку конкурси, долучаючи до них учнів та громаду с. Старі Кодаки. Шкільне Свято Нового року, відбулося 27 грудня 2014 року,
о 10. 00, в клубі с. Старі Кодаки. Разом з Андрієм Федоровичем, на цьому Святі були присутні, вчителі, з учнями дорослої та початкової школи, адміністрація цього навчального закладу та депутати села Ст. Кодаки. Завітали на Свято і батьки учнів з початкових класів. Батьки першокласників, разом з малечою, очікували від голови благодійного фонду, дотримання свого слова, яке він давав їм на початку навчального 2013 – 2014 років. Учні всієї сільської школи, а це 89 дітей, чекали солодкі подарунки до Нового 2014 року, від голови благодійного фонду. Після виступу акторів та після усіх привітань гостей, наприкінці Свята, наш Андрій Федорович подарував усім учням, як початкової так і дорослої школи солодкі подарунки. Подарунками були охвачені усі діти Старокодацької НСЗШ ім. Дев’ятка.
Скільки радості та вдячності, за цей добрий вчинок було в очах малечі. Раділи цьому і дорослі.
В цю маненьку, всього на 89 учнів, але дуже горду своїми традиціями та меценатами Старокодацьку неповну, середню, загальноосвітню школу, яка носить ім’я свого видатного земляка Дев’ятка, частенько, майже на всі Свята приходить Андрій Федорович, не з порожніми руками : то подарує, кращому учню випускного класу НСЗШ ім. Дев’ятка, на випускному балі – сучасний нетбук, то нагороджує, на святі Святого Миколая переможця конкурсу «моє село» - відеоплеєром, то вручить колекційний збірник віршів видатного Українського поета Т.Г. Шевченко, таким чином відзначивши учня, який написав найкращий вірш, до Свята 9 – го травня, Дня Перемоги. Цей вірш був зачитаний автором, біля пам’ятника воїнам с. Ст. Кодаки, там він і отримав чудову нагороду.
Так було і цього разу, переможця конкурсу, на кращу копію ялинки, яка була створена малечею власноруч та проводився серед першокласників НСЗШ ім. Дев’ятка, нагороджував, наш благодійник Івженко. З рук члена партії Регіонів Андрія Федоровича, за рішенням громади, дитина, яка створила найкращу копію Новорічної ялинки, отримала – 50 грн, за друге та третє місця переможці отримали, по 10 грн.
Івженко вдалося об’єднати селян, з Сажівки, яка є частиною великого села Ст. Кодаки, межі якого за рішенням обласної Ради, були розширені, завдяки приєднанню до Сажівки деяких садових товариств, в орган самоорганізації населення з земельних та майнових відносин «Сажівка» ( ОСН з ЗМВ «Сажівка» ). Депутатом, якого було обрано і Головою цієї громадської структури, був створений сайт ОСН з ЗМВ «Сажівка», для відкритості влади, прозорості рішень с / Ради, постійного висвітлювання подій в Сажівці та за її межами. Також, виконуючи накази молодих виборців, мешканців Сажівки, у далекому 2011 році, йому вдалося за короткий термін знайти ділянку в селі, для розміщення на ній дитячого майданчика. Залучивши позабюджетні кошти, Сажівська молодь самотужки встановила сучасний дитячий майданчик. Поруч розташувалося і футбольне поле. Дитячий майданчик став улюбленим місцем відпочинку для молодих сімей Сажівки, місцем для активного дозвілля дітей. Не залишився осторонь Свята Нового року, наш благодійник – Андрій Федорович.
Дотримуючись свого слова, на шкільне Свято, він приніс добру новину, про те що починаючи з третього семестру, скоріш за все, учні початкової школи отримають побудований за рахунок залучених Івженко позабюджетних коштів, так необхідне початковій школі санітарне приміщення, з туалетом. Саме такого приміщення в молодшій школі не було. Учні початкових класів бігали взимку, в мороз, через усе подвір’я, до туалету. Не міг наш Андрій Федорович спокійно дивитися на таку ситуацію, в рідному, для нього навчальному закладі. Саме, в липні місяці 2013 року, звернулися до нього батьки учнів молодшої школи, про допомогу їм, в прибудові до основного корпусу, такого необхідного для маненьких учнів санітарного приміщення, з туалетом. В серпні місяці, Андрій Федорович, зібрав усіх, в кабінеті директора Старокодацької школи, на маненьку нараду, задля вирішення питання спільних дій, в цьому нелегкому процесі. Батьки пообіцяли прийняти активну участь в будівництві. Складали списки, бажаючих.
В свою чергу, Андрій Федорович, пообіцяв, що найбільш активні отримають супер відзнаку. Почалась робота : матеріалами, з утеплення допоміг актив с. Ст.. Кодаки. Шлакоблок, був придбаний за рахунок місцевих підприємців. Але увесь тягар процесу з будівництва цієї прибудови, починаючи з фундаменту, розводкою води, опалення та т. і., взяв на себе наш благодійник, Федорович, так люблячі його називають односельці. Будівельні роботи проводилися за рахунок волонтерів, котрі були задіяні благодійним фондом та особисто Івженко. За рахунок позабюджетних, благодійних коштів були придбані метало пластикова перегородка, яка розташувалася між кабінками, метало пластикові двері, сучасні витяжки та багато іншого.
Все-таки здається дотримається свого слова наш Андрій Федорович, санітарне приміщення буде здано в строк, а дітей, батьки яких найбільш Активно допомагали Федоровичу, в цьому будівництві, як він навесні і обіцяв, чикала супер відзнака. Біля Старокодацької школи, 5 го січня цього року о 10.30, дітей чикав автобус, котрий відвіз дітлахів у подорож до Дніпропетровського цирку, на новорічну циркову програму «Маша і ведмідь», а по закінчені вистави, довіз дітей в зворотному напрямку, в с. Старі Кодаки..
Всі витрати по придбанню квитків, заказ автобуса та організацію супроводу лягли приємною ношею на керівника благодійного фонду Івженко Андрія Федоровича. Так віддячив за допомогу і тим самим віддав данину батькам учнів, котрі допомагали йому в будівництві, Голова Дніпропетровського обласного благодійного медико-реабілітаційного фонду «Крок назустріч» - Івженко А.Ф.
Ця допомога була вкрай необхідна йому тому, що в процесі будівництва були і скрутні часи.
Саме так виглядають дії місцевого депутата, в спільній з громадою справі.
Саме так долучається громада, до благих вчинків.
Переглядів: 663 | Додав: fondzustrish | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 18.04.2024, 11:53
Меню сайту
Форма входу
Календар новин
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 22
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz