БЛАГОДІЙНИЙ фонд "Крок назустріч" ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Вересень » 5 » Продовження добрих традицій від Голови фонду – Івженко.
Продовження добрих традицій від Голови фонду – Івженко.
21:34
В цей складний час, коли агресор на сході Країни, як завжди приходить тепле та світле, трохи сумне, Свято 1- го вересня, майже в усі школи нашої неньки України. Разом з цим приходить Свято і в школи Новоолександрівської сільської Ради.
Кожний рік в Новоолександрівській територіальній громаді, школам приділяється необхідна увага депутатами різних ланок, місцевими органами влади, підприємцями та батьками учнів. Спільними зусиллями проходить покращення в навчанні.
Незважаючи на скрутні часи 2014 року, продовжується допомога в поліпшенні навчання. Продовжуються і конкурси з відзнаки кращих.
Новоолександрівська СШ та Старокодацька НСЗШ ім.. Девятка відрізняються одна від одної лише кількістю учнів та роками їх навчальної підготовки.

Вранці, о 8.30, саме на початку Свята першого дзвоника, завітав Депутат Новоолександрівської с / Ради, керівник Дніпропетровського обласного благодійного медико – реабілітаційного фонду «Крок назустріч» - www.fondzustrish.ucoz..net, - Івженко Андрій Федорович до с. Новоолександрівка. У ту саму Новоолександрівську середню школу, де вже вчетверте він оголошує свій щорічний конкурс - «Кращий учень випускного класу». І дотримуючись слова вчетверте вручає нагороди кращому випускнику. Це вже стає доброю традицією.
З нетерпінням, чекали Івженко майбутні випускники, задля того щоб почути від нього приємні слова про те, що Він, вирішив таки подовжувати цей конкурс, з врученням на випускному балі, обдарованому випускнику школи надсучасного нетбука, або планшета.
В попередні роки навчання в Новоолександрівській школі, нетбуки, з рук депутата, Голови благодійного фонду Івженко Андрія Федоровича, на випускному балі, під оплиски присутніх на святі гостей та батьків, отримали кращі випускники цієї школи, три дівчини : у 2012 році – Ніколенко Юля та у 2013 році - Сторчак Світлана, вона учасниця та переможець 4 – го етапу Всеукраїнської олімпіади з географії, Президентський стипендіат. А на випускному балі 2014 року надсучасний нетбук, з сенсорним екраном, отримала учениця 11-го класу – Чорнобровкіна Вікторія.

Андрій Федорович започаткував такий необхідний на селі конкурс, ще в далекому 2008 році. Перше вручення ноутбука відбулося в Старокодацькій НСЗШ ім.. Дев’ятка, в далекому вже 2008 році. .

До цього, була вже розроблена сучасна система з критеріями оцінювання знань, усіх учнів школи з їх успіхами в позакласному житті, відвідуванні секцій та гуртків. Критерії залишаються і на наступні роки навчання.
Саме на вимогу Андрія Федоровича, для не упередженості та прозорості в визначенні кращого, чотири роки поспіль, наприкінці навчального року, перед врученням відбувається засідання педагогічної Ради школи, де відкрито, з залученням громадськості, проходить визначення кращого, з кращих.

Після урочистого оголошення про продовження конкурсу в Новоолександрівській СШ, Івженко поспішав до другого навчального закладу, бо він ніколи не забуває про школу, з свого виборчого округу. Цій сільській школі, Голова благодійного фонду, вже 9 – ть років постійно допомагає в покращені умов навчання. То придбає наглядовий матеріал, то оголосить конкурс «моє село», то на 9 травня, конкурс «коли мовчать гармати», то на прохання батьків, побудує санітарну кімнату, в початковій школі.
Кожний рік Він приходить на 1 – вересня, до цієї школи, з подарунками.
І в цей навчальний рік, прийшов депутат Івженко, в Старокодацьку неповну середню загальноосвітню школу ім. Дев’ятка, не з порожніми руками. Як керівник благодійного фонду та депутат Сажівського виборчого округу № 22, для первачків цієї сільської школи приніс Він цінні подарунки, котрі будуть допомагати малечі в освоєнні знань. В нагоді, вони можуть стати і дорослим, в розв’язанні їх спільних з малечею задач.
А може таке статися що хтось із цих першокласників, наприкінці навчання, після закінчення 8 – го класу і починаючи своє доросле життя отримає з рук благодійника Андрія Федоровича цінний подарунок, як відзнаку кращого учня школи.
На 1 – е вересня, Андрій Федорович приніс до школи, обіцянку про продовження і в цій сільські школі свого щорічного конкурсу – «кращий учень випускного класу», з нагородженням кращого учня школи цінним подарунком. Як завжди, на останньому дзвонику, за рішенням педагогічної Ради саме цього навчального закладу, вручати подарунок буде особисто Івженко. Оцінювання пройде за затвердженими критеріями успішності.
За ініціативи депутата Івженко, всі присутні на Святі в Старокодацьків НСЗШ,, вшанували хвилиною мовчання, загиблих в зоні АТО. Далі, зі слів Андрія Федоровича, подарунком кращому учню школи, в цей навчальний рік може стати, або багатофункціональний велосипед, або сучасний планшет. Додатково, на прохання керівництва школи, на урочистій лінійці він подарував грошовий сертифікат на оснащення медичними засобами шкільного медичного кабінету.
Закінчив свій виступ Депутат словами :
"Слава Україні, а громада в голос відповіла : Героям Слава".
Переглядів: 637 | Додав: fondzustrish | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 03:25
Меню сайту
Форма входу
Календар новин
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 22
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz